I na kraju sezone….

I NA KRAJU SEZONE…

Dragi sanjari,
završila je još jedna uspješna sezona Kulture snova u kojoj ste i vi sudjelovali i koja bez vas ne bi bila toliko uspješna.
Održano je preko 30-tak Zagrebačkih večeri poezije, Svim na zemlji mir veselje, Dubrovnik na dlanu, Valentinovo, Sarajevo na dlanu, Slavonija na dlanu, Zagreb na dlan, Split na dlanu i po osmi put More na dlanu.

Zahvaljujem se svim mojim suradnicima od Vesne Komenek, Vere Bosazzi, Nade Vučičić, Đurđici Marinić i Nedi Milenkovskoj koji sui mi pomogli da sve manifestacije Kulture snova budu na nivou i dobro organizirane.
Isto tako se zahvaljujem dragim Sarajlijama Aleksandri Kostić, Tariku Jakuboviću, Miloradu Kostić a posebno Mesudu Džananović , s kojima smo uradili Sarajevo na dlanu i tako prekoračili granice Hrvatske.
Zahvaljujem se i Luki Premeru, Nikolini Sušnić, Vesni Premer i Maji Heršak koji su se dali u vode voditelja programa te mi tako nesebično pomogli i dali jednu novu notu programima.

Do kraja prošlog mjeseca otiskali smo 196 knjiga kao nakladnici a naša kvaliteta knjiga poznata je i šire od same Hrvatske.

Kultura snova trenutno broji 265 članova iako smo neke i obrisali iz evidencije budući da se nisu držali Statuta i kodeksa Udruge stavljajući svoje privatne ambicije ispred Udruge pokušavajući oslabiti zajedništvo i poremetili sinergiju pjesništva i prijateljstva.

Poslije ljetne stanke nastavljamo s našim programima u kojim će biti nekih novina i iznenađenja.
Prvi susret poslije ljetnog odmora je Slavonija na dlanu 20. i 21. rujan 2019.

Ugodan vam odmor dragi sanjari !